999.md a depasit pragul de 100 de mii de vizitatori unici pe zi

Pe 09 ianuarie 2012, site-ul 999.md, deţinut de compania Simpals, a înregistrat 103 185 de vizitatori unici pe zi şi 4,45 milioane de pagini vizualizate, informează Point.md.
Cifrele indicate de Google Analytics, pînă nu demult păreau fantastice. 999.md de mai mulţi ani cu succes deţine poziţia de lider, dar creşterea vizitelor este în continuă creştere.
Este greu de imaginat ce reprezintă cifra de o suta de mii de oameni? Ar fi egală cu 10 stadioane Zimbru pline. Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău are o capacitate de aproximativ 20 000 de oameni, astfel ar fi nevoie de cinci pieţe ca să încapă o suta de mii.

Ce înseamnă acest lucru pentru Moldova? In acest moment a devenit clar faptul că utilizatorul de Internet din Moldova foloseşte acest mediu nu numai ca un mijloc de divertisment, dar, de asemenea, ca un instrument pentru a simplifica administrarea afacerilor, pentru a satisface nevoile de zi cu zi, stimulînd creşterea traficului de e-commerce. Este mai uşor să cauţi un produs pe ”trei de nouă”, să compari preturile, să găseşti un furnizor, decât să-ţi petreci timpul călătorind prin oraş şi să discuţi cu oameni care nu cunosc subiectul. Utilizatorii de Internet din Republica Moldova urmează tendinţa globală, în care toate achiziţiile trec într-o zona on-line mult mai convenabilă, de aceea 999.md şi a câştigat o asemenea popularitate.

1 coment.:

Anonim spunea...

nu prea cred ...sunt o multime de cai ptru a falsifica statistica

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top