Windows 7 pentru tabletele iPad? Acum este posibil


O nouă aplicaţie numită “Desktop” transformă iPad-ul produs de Apple în PC, punând un desktop Windows pe ecranul tabletei, alături de o întreagă gamă de aplicaţii office precum Word sau Excel, scrie Daily Mail.Aplicaţia este gratuită şi va fi lansată pe 12 ianuarie.Au mai existat aplicaţii care au “pus Windows-ul pe iPad”, dar acelea făceau doar să dubleze ecranul unui PC pe cel al tabletei. Aplicaţia dezvoltată de firma Onlive este prima pentru care nu este nevoie de un PC.Aplicaţia permite utilizatorilor să folosească Windows 7 prin gesturi şi chiar să joace jocuri pentru PC.Toate fişierele create în aplicaţii precum Word vor fi stocate pe serverele Onlive şi vor putea fi accesate oricând.

“Utilizatorii de iPad vor putea acum să vizualizeze şi să editeze documente stocate în cloud cu ajutorul unor aplicaţii Windows precum Microsoft Office ca şi cum ar face-o de pe un computer”, a declarat Steve Perlman, directorul Onlive.
Versiunea gratuită a aplicaţiei vine cu un spaţiu de stocare în cloud de 2 GB şi cu acces la sistemul de operare Windows 7 cu Microsoft Word, Excel şi PowerPoint instalate.
Varianta plătită oferă un spaţiu de 50 GB, navigare pe internet şi alte aplicaţii PC, precum şi jocuri.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top