iPhone 5C a fost prezentat oficial (Foto-Video)

Astăzi, în sediul central Apple, situat în Cupertino, Apple a prezentat oficial modelul de buget iPhone 5C. Acesta va fi disponibil în cinci culori: verde, alb, albastru, roșu și galben.



hero_mba_11 (1)

Carcasa iPhone 5C este realizată din policarbonat rezistent. Specificațiile tehnice sunt identice cu cele ale iPhone 5: procesor A6, ecran de 4 inch Retina, camera BSI de 8 megapixeli, Bluetooth 4.0. În vînzare vor aparea carcase din silicon al căror pret în SUA va fi de 29 de dolari.

iphone5c
LB_8044
LB_8053

La încheierea unui contract pe doi ani cu operatorul, iPhone 5C va fi disponibil pentru 99 de dolari (cu o capacitate de stocare de 16 GB), sau 199 de dolari (32GB). După cum s-a specificat, modelul a primit o baterie mai “încăpătoare” decît cea a iPhone 5. Mai mult decît atît, dispozitivul suportă mai multe frecvențe LTE decît orice alt smartphone din lume.


Designerul Jonathan Ive a subliniat complexitatea procesului de creare a iPhone 5C, carcasa din plastic este întărită din interior cu o placa din metal. În plus, modelul este ergonomic și are un material plăcut la atingere.

ios_lineup
LB_8073
LB_8063

Potrivit site-ului oficial Apple, în vînzare, de asemenea, vor fi și smartphone-uri fără semnarea unui contract cu operatorul. Pentru telefonul de buget, iPhone 5C, cu 16 GB de memorie, va trebui să plătiți 549 de dolari, iar versiunea cu 32 GB va costa cu 100 de dolari mai scump.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top