iPhone 5S – noul smartphone de top al companiei Apple (Foto)

iPhone 5S, cum și era de așteptat, este asemănător cu modelul actual iPhone 5. Dispozitivul este realizat din aluminiu de înaltă calitate și va fi disponibil în trei culori: negru, argintiu și auriu.




iphone5s-c


iphone 5s (3)


Smartphone-ul este primul smartphone din lume care a primit un procesor pe 64 de biți - A7, care este de 40 de ori mai performant decît cel instalat în primul iPhone. Procesorul suporta OpenGL 3.0. Pentru a demonstra capacitățile grafice ale iPhone 5S, în cadrul evenimentului a fost prezentat jocul Infinity Blade III.

87

Dispozitivul este echipat cu un coprocesor – M7, responsabil de procesarea datelor ale accelerometrului, busolei și giroscopului. Chipul analizează activitatea senzorilor, monitorizează mișcarea utilizatorului și este util pentru crearea aplicațiilor fitness.

5645

3453 

iPhone 5S utilizează o noua camera din 5 elemente, cu un nou senzor de imagine, care ofera aperture f2.2 și are o zona activa cu 15% mai mare decît în iPhone 5. iOS 7 este configurat special pentru a folosi acest senzor, iar noul dual flash LED are doua culori diferite, implementate special pentru a nu genera interferențe în momentul acționării și înregistrării pozei.

forward_hero

353

345323

Camera poate înregistra în slow motion cu 120 de cadre pe secundă. În plus, smartphone-ul poate face 10 fotografii la rînd și să aleagă imaginea cu cea mai buna calitate.

q1

q2

În butonul “Home”, protejat cu sticla din safir, dezvoltatorii au ascuns un cititor de amprente. Grosimea senzorului este de numai 170 microni. Acesta este capabil să citească amprentele oricărui deget, în orice poziție. Cu ajutorul Touch ID, puteți debloca smartphone-ul și confirma Apple ID-ul, în timpul cărorva achiziții din magazinele online ale companiei.

q4

q5

q6

q7

Reprezentanţii Apple au asigurat că autonomia bateriei iPhone 5S este de 10 de ore în modul 3G și aproximativ 10 de zile în standby. Contrar zvonurilor, în vînzare vor fi în continuare versiunile cu 16, 32 și 64 GB de memorie internă, despre versiunea cu 128 GB nu s-a spus nimic. La semnarea unui contract cu operatorul în SUA, prețul smartphone-ului va fi de – 199 de dolari, 299 de dolari și 399 de dolari, respectiv. Cu 39 de dolari veţi putea obține o husa de diverse culori.

w3

cases_hero

w1

w2

Pentru iubitorii gadgeturilor clasice, Apple a decis să nu stopeze livrarile de iPhone 4S, versiunea de 8 GB va fi disponibilă gratuit prin semnarea unui contract pentru doi ani cu operatorul. Ce ține de noile modele iPhone, precomanda va putea fi facută începînd cu data de 13 septembrie, iar vînzările vor începe pe 20 septembrie, în nouă țări: SUA, Australia, Canada, China, Franța, Germania, Japonia, Singapore și Marea Britanie.

Pînă la sfîrșitul anului iPhone 5S va fi disponibil în încă 100 de țări, la 270 de operatori. Potrivit site-ului Apple, în vînzare vor fi disponibile și smartphone-uri fără semnarea unui contract cu operatorul. Pentru iPhone 5S, cu 16 GB de memorie internă, va trebui să plătiţi 649 de dolari, fiecare dublare a memoriei va costa cu 100 de dolari mai mult.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top