iPhone 5C și iPhone 5S acum și în magazinele din Moldova, află care sunt prețurile

La doar circa 10 zile de la lansarea în vînzare pe piețele a nouă țări, iPhone 5C și iPhone 5S sunt deja prezente și în magazinele din Republica Moldova.
În reţeaua de magazine Conect, iPhone 5C de culoare verde, albă și galbenă, cu 16 GB memorie, se vinde la un preț de 10449 lei (800 de dolari). 
iPhone 5S încă nu este disponibil și nu se cunoaște prețul acestuia. În anul trecut, iPhone 5, cu 16 GB de memorie internă, de culoare neagră, putea fi cumpărat în luna octombrie, în reţeaua de magazine Conect, la un preț de 17999 de lei (1470 de dolari).
În rețeaua Darwin, modelul de iPhone 5C, cu 16 GB memorie, este disponibil pentru 10999 lei în magazine și pentru 10449 lei dacă se comandă online. Din cele 5 culori lansate nu este numai modelul de culoare galbenă. Pentru noul telefon de top al companiei Apple, iPhone 5S, de culoare gri, va trebui să plătiți 14999  de lei în magazinele rețelei, sau 14249 lei la achiziționarea acestuia online. iPhone-urile 5S de culoare aurie și argintie vor fi disponibile mai tîrziu.
Operatorii de telefonie mobilă din Moldova promit că smartphone-urile iPhone 5C și iPhone 5S vor ajunge în magazinele lor în următoarele zile.
Vă amintim că modelul “ieftin”, iPhone 5C, are aceleaşi specificații precum iPhone 5 și o carcasă nouă fabricată din plastic. Modelul mai scump, iPhone 5S, este echipat cu un cip A7 pe 64 de biți și cu un scaner de amprente.
Vă mai informăm că iPhone 5C, fără semnarea unui contract cu operatorul, cu 16 GB de memorie, costă în SUA 549 de dolari, iar versiunea cu 32 GB costă cu 100 de dolari mai scump. Pentru iPhone 5S, cu 16 GB de memorie internă, în SUA, va trebui să plătiţi 649 de dolari, iar fiecare dublare a memoriei va costa cu 100 de dolari mai mult.
Noile modele de iPhone sunt în vînzare începînd cu 20 septembrie, în nouă țări: SUA, Australia, Canada, China, Franța, Germania, Japonia, Singapore și Marea Britanie. Pînă la sfîrșitul anului acestea vor fi disponibile în încă 100 de țări, la 270 de operatori.

1 coment.:

Blogger spunea...

You might be eligible to get a Apple iPhone 7.

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top