iPhone 6 și iPhone 6 Plus, prezentate oficial

La începutul evenimentului, Tim Cook a declarat că iPhone-ul a devenit pentru mulți utilizatori cel mai preferat din lume. Potrivit acestuia, astăzi Apple face cea mai importantă prezentare. Șeful companiei a demostrat două modele noi - iPhone 6 și iPhone 6 Plus.

q1

La exterior, ambele dispozitive arată exact la fel, precum în numeroasele videoclipuri și fotografii apărute pe internet, în ultimele luni. Diagonala ecranului la iPhone 6 este de 4,7 inch (rezoluția 1334×750 pixeli), iar la modelul cu prefixul Plus – 5,5 inch (1920 × 1080 pixeli). “Cred că veți fi de acord că acestea sunt cele mai bune telefoane din cele pe care le-ați văzut vreodată”, a spus Tim Cook.

q5

Ambele dispozitive au o carcasă din aluminiu anodizat. Grosimea modelului mai mic este de 6,9 ​​mm, iar a celui mai mare – 7.1 mm. În timpul prezentării nu s-a spus nimic despre sticla din safir.
Phableta Apple poate afișa interfața într-o orientare orizontală, există și un mod comod de operare cu o singură mână. Se pare că, în mare parte, iPhone 6 Plus funcțional seamănă cu iPad Mini. Aplicațiile care nu sunt adaptate pentru acest ecran mare sunt scalate în mod automat.

q3

În calitate de procesor este utilizat cipul pe 64 de biți – A8. Acesta este cu 25% mai productiv decît precursorul său, iar procesarea grafică a fost accelerată cu 50%. În cadrul evenimentului au fost demonstrate exemple de jocuri cu grafică la nivelul consolelor.

q8
q6

Potrivit vice-președintelui Apple, Phil Schiller, autonomia lui iPhone 6 Plus, în comparatie cu iPhone 5S, în unele scenarii de utilizare va fi de două ori mai mare. De exemplu, în cazul în care bateria modelului precedent ajungea pentru 40 de ore de redare a muzicii, noul model ofera 80 de ore.

a8

Camera principală în iPhone 6 și iPhone 6 Plus a rămas de 8 megapixeli, însă acum aceasta se poate lăuda cu focusare instantanee. Stabilizarea optică a apărut doar în phabletă. Mai mult, smartphone-urile pot înregistra video cu viteza de 120 și 240 fps, respectiv.

i10
i12
i9
q9

Ambele dispozitive au primit o versiune actualizată a coprocesorului M8. Acum acesta poate urmări mișcarea nu numai în orizontală, dar și în direcție verticală.
După cum și era de așteptat, iPhone 6 și iPhone 6 Plus sunt echipate cu cipuri NFC, care pot fi folosite pentru sistemul de plată prezentat astăzi – Apple Pay. Tim Cook și-a exprimat încrederea că, cu timpul, noul serviciu va fi în măsură să înlocuiască cardurile bancare.

i1

Va fi suficient să introduceți în sistem toate datele de pe card, să apropiați smartphone-ul de terminalul de plăți și să confirmați plățile prin amprenta digitală – Touch ID. Nici Apple, nici vînzătorii nu vor avea acces la datele financiare, a asigurat șeful companiei. Mai întii, Apple Pay va funcționa doar în Statele Unite ale Americii, cu carduri Visa, MasterCard și American Express. De asemenea, și serviciile, unde va putea fi utilizată această metodă de plată, sunt limitate: Apple Store, Disney, McDonalds și alte cîteva.

15
14

2 coment.:

Alisa spunea...

Pentru o sarbataore casuala va recomand sa va imfrumusati vestimentar in magazinul http://www.shoptime.md/haine-pentru-femei/rochii/

▷ ENTER MD spunea...

A mai aparut si versiunea iPhone 6S

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top