Kodak isi vinde divizia de senzori de imagine


Kodak isi vinde business-ului cu senzori de imagine companiei Platinium Equity. Renuntarea la aceasta parte a business-ului ar putea ajuta Kodak sa evite o serie de probleme financiare grave cu care se va confrunta anul viitor, in cazul in care compania nu reuseste sa impulsioneze vanzarile.
Kodak a confirmat tranzactia, dar nu a facut public si pretul la care a vandut divizia. In acelasi timp, compania reprezentantii companiei au declarat ca vanzarea a vizat o parte din business-ul Kodak si ca firma va avea acces in continuare la tehnologiile legate de senzorii de imagine, care ii vor permite continuarea activitatii si revenirea pe crestere.
Pentru a evita o serie de probleme financiare care ar pune in pericol existenta companiei, Kodak tinteste economii de 1,3 – 1,4 miliarde dolari (cash) pana la sfarsitul acestui an, prin renuntarea la operatiunile care nu sunt vitale.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top