Noul iPad va ajunge pe piata in martie – aprilie 2012

Este pentru prima data cind Apple a permis sa ajunga pe un site specializat o informatie extrem de pretioasa: noul iPad va fi anuntat la inceputul anului viitor. Atat si nimic mai mult.
Daca aceasta noua versiune de iPad este aproape gata, ea nu va fi evocata inainte ca uriasele stocuri de produse create in lumea intreaga pentru sarbatorile de sfarsit de an sa se epuizeze.
Potrivit siteului Digitimes preluat de presa americana, Apple va limita productia versiunii 2 de iPad incepand cu primul trimestru al anului viitor. Din cele 15 milioane de tablete realizate in ultimele trei luni din 2011, Apple va transfera pentru inceputul lui 2012 numai 5 milioane.
Prezentarea noului iPad se va face, probabil in martie-aprilie. Noua versiune aduce la lumina ultimele retusuri ale fostului patron Apple, Steve Jobs. Tableta va fi mult mai „comunicativa” si un ecran HD „care nu are concurenta in momentu de fata”. Printre multe altele, iPad3 va fi dotat cu Siri.
Dar toate astea nu sunt decat supozitii, nascute din „informatii furnizate de surse apropiate Apple”.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top