Top 10 Gadgeturi ale anului 2011

CNET a realizat topul celor mai importante gadgeturi din anul 2011. Pe prima pozitie fiind ales un smartphone.
10. Siri & Kinect
Tendinta gadgeturilor de a fi cat mai interactive, a condus la aparitia aplicatiilor de recunoastere a vocii. Cele mai populare sunt Siri ce sia facut debutul pe smartphone-ul iPhone 4S si Kinect pe consola Xbox 360.

9. Nest Learning Thermostat
Termostatul Nest regleaza automat temperatura camerei, economisisnd in acest mod energie si poate fi controlat prin Wi-Fi de pe un smartphone, o tableta sau un laptor.
8. Roku LT
Dispozitivul se poate conecta la orice receptor TV si ofera accesul la peste 350 de canale tv si filme grauite in format HD 720p disponibile pe Internet.
7. MacBook Air
Ultrabook-ul Apple, ajuns la a doua generatie, impresioneaza prin portabilitate si performanta datorita design-ului superslim si a procesorului puternic.
6. Kindle
Celebrul eBook Reader realizat de Amazon s-a impus prin calitate la un pret foarte mic, versiunea entry-level avand un pret de aproximativ 60 de euro (79 dolari).
5. Kindle Fire
Tableta lansata de curand de Amazon are un pret extrem de mic, probabil sub costurile de productie. Compania mizeaza cel mai probabil pe incasari mai mari din continutul disponibil pe Amazon (filme, muzica, carti, aplicatii, jocuri etc.).
4. iPad 2
Tableta domina piata de tablete, inregistrand un procent de 80%. iPad 2 este mai subtire, mai rapida si dispune de doua camere, fata de modelul anterior.
3. Android Ice Cream Sandwich
Ultima versiune a sistemului de operare dezvoltat de Google, atat pentru smartphone-uri cat si pentru tablete, vine cu o serie de imbunatatiri fata de versiunile anterioare.
2. Motorola Droid Razr
Lansat la scurt timp dupa achizitia companiei Motorola Mobility de catre Google, Droid Razr este unul dintre cele mai performante si subtiri smartphone-uri.
1. iPhone 4S
Smartphone-ul lansat in aceasta toamna a generat vanzari record in ultimele saptamani, datorita performantei noului chip A5, camerei foto si a asistentului vocal Siri.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top