Victorinox va lansa pe piata un Flash Drive de 1TB

Victorinox va lansa pe piata un Flash Drive cu o capacitate de stocare de 1TB, un adevarat record pentru aceste tipuri de medii de stocare. Produsul celor de la Victorinox ar putea fi lansat chiar in cadrul Consumer Electronics Show (CES), eveniment major in lumea IT&C la nivel mondial si care se desfasoara pana pe 13 ianuarie la Las Vegas.

Potrivit celor de la Gizmodo, a avea cu tine peste tot 1 TB de date nu este cea mai buna idee, tocmai pentru ca pierderea stick-ului ar insemna sa pierzi (cel mai probabil) majoritatea datelor pe care le-ai strans de cand ai pus mana pentru prima data pe un PC. Trecand peste aceasta problema, merita specificat faptul ca Victorinox 1TB beneficiaza de criptare hardware/software AES (256 biti).
Flash drive-ul are conexiune USB 2.0/eSATA II. Ca design, cei de la Victorinox au ales forma unui briceag elvetian, pe care il puteti purta alaturi de cheile de la casa.
Deocamdata nu se stie nimic despre pretul la care va fi disponibil stick-ul USB de 1TB, insa toata lumea se asteapta sa coste destul de mult.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top