Descarca Firefox 11 beta

Chiar daca Firefox 10 abia a fost lansat oficial, Mozilla deja are pregătită prima versiune beta pentru Firefox 11.
Printre noutăţi se numără prezenţa unei funcţii de sincronizare pentru componente add-on, prin care putem aduce rapid extensiile preferate pe toate PC-urile de la care navigăm cu Firefox 11.
Practic, singura condiţie este să avem activată funcţia de sincronizare a profilului de utilizator, după care orice extensii nou instalate vor fi adăugate în mod automat şi pe celelalte PC-uri.
Page Inspector 3D View este o funcţie adresată îndeosebi utilizatorilor avansaţi, ce permite vizualizarea paginilor web dintr-o perspectivă 3D, în care elementele constituente sunt organizate vizual, într-un mod care să permită înţelegerea mai uşoară a structurii website-ului. Funcţia poate fi activată dând click dreapta în interiorul paginii web, urmată de selectarea opţiunii Inspect Element şi apăsarea butonului 3D. Pentru a funcţiona, modul 3D necesită un PC echipat cu interfaţă grafică compatibilă cu tehnologiile WebGL.
O altă noutate este şi funcţia de migrare a colecţiei de bookmark-uri, istoric de navigare şi cookie-uri din Google Chrome spre Moziila Firefox, utilă dacă vă decideţi să-l folosiţi pe cel din urmă ca web browser principal.
Abilităţile de redare media prin tehnologiile HTML 5 au fost îmbunătăţite, la fel şi suportul pentru redimensionarea textului în componente CSS din paginile web.

Download Mozilla Firefox 11 beta

1 coment.:

Chirtoaca Andrian spunea...

Apropo e mai rapid ;)

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top