Windows 8 Consumer Preview disponibil pentru download

Microsoft a plasat pe site-ul oficial varianta Cosumer Preview a noului OS, care poate fi descărcată de oricine începând de ieri, 29 februarie.
Cerințele minime: procesor 1 GHz, 1 GB memorie RAM, pentru vesiunea 32 biți și 2 GB RAM pentru cea de 64 de biți, respectiv16 sau 20 GB spațiu pe HDD.




Placă video trebuie să fie compatibilă cu API-ul DirectX 9 şi specificaţiile WDDM 1.0.
Windows 8 vine in doua variante, una destinata utilizatorilor de PC-uri si laptop-uri, si o alta pentru tablete si smartphone-uri. Ambele sunt complet diferite fata de ce a realizat compania pana acum.
Windows 8 Consumer Preview este versiunea aproape finalizată a sistemului de operare Windows 8. Funcţionalitatea de bază, structura şi aspectul noii interfeţe Windows au ajuns într-un stadiu avansat de dezvoltare, ce mai lasă loc doar pentru optimizări de performanţă şi bug fix-uri, dar fără modificări semnificative la nivelul setului de facilităţi disponibile. Putem spune astfel că Windows 8 Consumer Preview este reprezentativ pentru felul cum va arăta Windows 8 final şi experienţa oferită utilizatorilor de acesta.
Windows 8 Consumer Preview este valabil pentru descărcare în cinci limbi.
Download from torrentsmd.com http://torrentsmd.eu/details.php?id=1215227


0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top