iPhone 5S a intrat in productie

Apple a inceput productia unei serii limitate de smartphone-uri iPhone 5S. Despre aceasta anunta blogul japonez Macotakara, citind surse de incredere. Asamblarea dispozitivelor se realizeaza la fabrica Foxconn, ca si in cazul modelului precedent.

Se zvoneste ca iPhone 5S, ca si alte  modele din seria S, nu se va schimba la exterior. Gadgetul va fi schimbat doar in interior, primind un nou cip A7, camera imbunatatita si un scanner de amprente.
iMore, la rindul sau, a aflat luna de la lansare a noilor produse Apple. Pe blog scrie ca iPhone 5S ar putea fi prezentat in luna august, iar noua generatie de tablete, iPad Mini si iPad 4 – deja in aprilie.
Anterior, anume ei au prezis corect data exacta a prezentarii iPad 3, aparitia tabletei cu ecran Retina cu o rezolutie de 2048×1536, suportului pentru retelele 4G si conectorului cu 8 pini – Lightning, pentru incarcare si transfer de date. Mai mult decit atit, in luna august 2011, blog-ul a numit corect data de lansare a iPhone 4S.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top