Compania de hosting AMPLICA găzduieşte online participanţii de la Târgul ONG-urilor

Auto Draft
Compania de hosting AMPLICA vine cu un suport important pentru a îmbunătăţi vizibilitatea Organizaţiilor Non-Guvernamentale din Republica Moldova în sfera online oferindu-le facilităţi la menţinerea şi crearea paginilor web cu ocazia desfăşurării în Chişinău al Târgului ONG-urilor “Cunoaşte-ţi ONG-ul care te reprezintă” din data de 23 septembrie 2011.
AMPLICA oferă tuturor ONG-urilor înregistrate în Republicii Moldova o reducere de 40% la serviciile de hosting şi creare site-uri web. Iar aceasta nu este o promoţie temporară, ci nelimitată în timp. Organizaţiile Non-Guvernamentale participante la Târgului ONG-urilor pot beneficia de hosting gratuit pentru o perioadă de şase luni, astfel oricine care este în lista organizatorilor sunt îndemnaţi să profite de cadou.
Aceasta are scopul de a înlesni prezenţa online care va permite o mai bună comunicare între ONG-uri şi cetăţeni deapre activităţile lor, promovarea voluntariatului şi pentru atragerea societăţii civile în acţiuni filantropice. Internetul acuma este principala sursă de informare pentru majoritatea, îndeosebi în rândul tinerilor.
D-nul Denis TABAC, directorul Companiei AMPLICA afirmă:” Primim o deosebită placere să contribuim cu o parte cât de mică la dezvoltarea societăţii noastre. Iar Organizaţiile Nonprofit sunt elemente active ale unei societăţi civile şi joacă un rol primordial de a face legături permanente între cetăţeni  şi alte organizaţii / instituţii / agenţi economici. La fel acestea îşi aduc un aport nemaipomenit la dezvoltarea şi educarea tinerilor, iar acest fapt ar trebui să încurajăm mult mai mult. Ne dorim să încurajăm ceea ce fac Organizaţiile Non-Guvernamentale printr-o bună prezenţă online şi nu numai.”
Compania AMPLICA s-a lansat în februarie 2011, dar se bucură cu mândrie de încrederea ce le-o oferă clienţii şi alţi prieteni. Începînd chiar din primele luni de la apariţie susţine  mai multe activităţi  civice şi Organizaţii Non-Guvernamentale.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top