Firefox 7 a ieşit din etapa de testare


Firefox 7 continuă eforturile pentru îmbunătăţirea performanţelor, oferind numeroase optimizări pentru reducerea consumului de memorie, timpi de aşteptare mai mici la încărcarea paginilor web şi pornirea aplicaţiei.
Motorul Java Script din Firefox 7 a fost optimizat pentru o gestionare mai eficientă a resurselor, astfel încât performanţele să nu mai aibă de suferit din cauza creşterii consumului de memorie RAM.
Firefox Sync, serviciul responsabil de sincronizarea colecţiei de bookmark-uri şi opţiunile de configurare între mai multe calculatoare simultan, a primit îmbunătăţiri pentru actualizarea mai rapidă a informaţiilor.
Firefox 7 oferă suport pentru accelerare hardware la redarea animaţiilor bazate pe API-ul HTML5, asigurat prin includerea tehnologiilor Azure Direct2D.
Adresate îndeosebi dezvoltatorilor Web, funcţia Web timing permite monitorizarea timpilor de încărcare pentru paginile web şi navigarea website-urilor, iar CSS 3 Text-Overflow: ellipsis permite descoperirea erorilor de afişare în componentele CSS 3 din paginile web.
După cum poate fi observat şi din punctajul oferit de benchmark-ul Peacekeeper, Firefox 7 este mai rapid decât Firefox 6, dar semnificativ mai lent decât Internet Explorer 9 sau Google Chrome 14.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top