Primul trailer GTA 5 (Video)


Rockstar a lansat ieri primul trailer al jocului, care ne oferă citeva informații despre poveste și despre locațiile pe care le vom vizita. “De ce m-am mutat aici? Cred că din cauza vremii” – acestea sunt primele cuvinte ale mult așteptatului video.
Rockstar nu mai oferă nici un fel de detalii suplimentare cum ar fi data de lansare a lui GTA 5, personaje sau disponibilitatea pe PC și console.
În anul 1997 cei de la DMA Design (acum Rockstar North) lansau un joc care te punea în pielea unui personaj certat cu legea, un personaj care nu avea probleme să jefuiască bănci sau să sară la volanul unei mașini, făcindu-și loc pe trotuarele pline de omuleți colorați. Fără a avea o grafică impresionantă, jocul care ar fi trebuit să se numească inițial Race N Chase a reușit să se facă remarcat prin senzația de libertate supremă și prin stilul de joc plin de adrenalină.
Au urmat apoi Grand Theft Auto 2, care a adus numeroase îmbunătățiri titlului original și care a dat cu adevărat startul succesului seriei din care mai fac parte GTA III, GTA Vice City, GTA San Andreas sau GTA IV. Fiecare joc al seriei a reușit să atingă standarde noi, la capitole cum ar fi grafică, story sau umor.
Seria Grand Theft Auto este în prezent una dintre cele mai de succes din istoria jocurilor video.


0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top