Publika.md depăşeşte UNIMEDIA.md, dar nu şi Protv.md


Foto: publika.mdPotrivit datelor publicate pentru luna octombrie 2011, referitoare la numarul de vizitatori unici, site-ul Publika.md depăşeşte portalul de ştiri Unimedia.md cu circa 45 de mii de vizitatori unici pe lună. Astfel, Publika.md se situează pe locul doi, după Protv.md, în topul celor mai citite site-uri de ştiri din Republica Moldova.
După ce UNIMEDIA, puţin mai devreme, şi-a anunţat numărul record de vizitatori unici lunar – de 280 mii de vizitatori unici în octombrie 2011, a venit rîndul şi Publika.md şă-şi anunţe recordul  - peste 329 de mii de vizitatori unici, potrivit Google Analytics.
În luna octombrie, Publika.md a înregistrat 329.702 vizitatori unici, o creştere cu 25,7 la sută faţă de luna septembrie. De asemenea, numărul afişărilor în luna octombrie a atins cifra de 3.306.915, ceea ce reprezintă o creştere cu 18,3% faţă de luna septembrie.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top