YouTube te imbogateste daca reusesti sa creezi videoclipuri cu potential

http://socialmediainfluence.com/wp-content/uploads/2010/09/Youtube-money.jpgYouTube a initiat mai multe parteneriate cu familiile unor copii care au ajuns vedete online, pentru impartirea castigurilor din reclamele videoclipurilor cu cele mai multe vizualizari.
YouTube monitorizeaza upload-urile, iar daca exista mult interes pentru anumite clip-uri ori daca oficialii companiei cred ca video-ul va fi popular, contacteaza uploader-ul si ii ofera sansa de a face bani. Compania ar avea un algoritm care ar stabili care dintre videoclipuri are potentialul de a deveni viral.
Reclamele plasate pe pagina sau in interiorul clip-ului pot produce bani frumosi, care ajung sa fie impartiti intre utilizator si YouTube.
Unul dintre utilizatori, Howard Davies-Carr, al carui baiat Charlie ii musca degetul fratelui mai mare, a primit peste 100.000 lire sterline in urma parteneriatului cu YouTube, pentru ca imaginile au fost urmarile de 400 milioane de ori. “De cand s-au nascutii baietii, am avut camera la indemana”, a declarat tatal.
David DeVore, care si-a filmat copilul dupa ce micutul a fost anesteziat la dentist, a castigat, de asemenea, 100.000 lire sterline in urma unui videoclip urcat pe YouTube.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top