Browser Sandbox – ruleaza cele mai populare browsere in multiple versiuni fara instalare

Spoon.com a lansat un nou serviciu prin care pot fi rulate cele mai populare browsere in multiple versiuni in mod sandbox, fara a fi nevoie de instalarea lor. Acesta se adreseaza clar celor care au nevoie de a testa site-uri sau aplicatii web pe un teren cat mai mare de navigatoare de internet, cit si celor care sunt obligati la serviciu sa foloseasca un anumit browser mai vechi.

Browser Sandbox ofera majoritatea reviziilor importante de Safari, Mozilla Firefox, Chrome, Opera, Internet Explorer, Opera Mini, Firefox Mobile, cit si editii beta ale Firefox Aurora si Chrome 17. Instalarea sa este simpla, fiind recunoscut ca un plugin pentru browser-ul folosit in mod normal, iar o icoana in System Tray va confirma ca acesta functioneaza corect. Din pacate, exista o mica problema, Serviciile celor de la Spoon nu sunt gratuite.
Cei care vor o simpla mostra, pot naviga intr-un astfel de browser in sandbox pentru doua minute la fiecare 24 de ore. Cei care cred  ca Browser Sandbox ii pot ajuta in viata de zi cu zi pot in schimb sa plateasca cinci dolari lunar. Designerii web probabil ca nu vor sta prea mult pe ginduri cind vine vorba de o suma atat de mica.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top