Fujitsu lansează prima tabletă din lume rezistentă la apă

Fujitsu vine puternic din urmă. Compania japoneză lansează prima tabletă rezistentă la apă din lume. Prezenţa modelului Arrows a fost reconfirmată la Consumer Electronics Show de la Las Vegas, după ce în luna august a anului trecut a fost prezentată în premieră.
Gadgetul vine cu o diagonală de 10,1 inch şi rulează Android 4.0 cu ajutorul unui procesor dual-core de 1 GHz şi 1 GB de RAM. Mai mult, tableta are două camere şi beneficiază de toate perifericele devenite standard în industrie, de la Wifi, SIM card-slot, microSD reader şi GPS. Rezistenţa la apă este asigurată de un sistem de etanşeizare din cauciuc şi silicon.
Această securizare nu schimbă însă cu nimic aspectul slim al tabletei, ce are un profil de 11,3 mm şi o greutate de aproape 600 de grame. Arrows asigură o autonomie de 10 ore în video playback din spusele reprezentanţilor companiei germane. Tableta poate fi achiziţionată de pe piaţa japoneză la preţul de 779$ pentru versiunea de 16GB si 883$ pentru cea de 32 GB. Lansarea pe pieţele internaţionale urmează să aibă loc în trimestrul al doilea al acestui an.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top