iPhone fara camera pentru armata din Singapore

Cei inrolati in armata din Singapore sunt intotdeauna pusi intr-o situatie foarte delicata in momentul in care trebuie sa achizitioneze un telefon. Soldatii nu au voie sa care in buzunare telefoane echipate cu orice fel de camera foto, iar acest lucru ingradeste foarte mult optiunile.
Din fericire, reteaua M1 a venit cu o super oferta pentru angajatii Ministerului Apararii din Singapore, oferind gama de telefoane Apple (iPhone 4 si iPhone 4S) in versiuni “non-camera“. Desi detaliile nu sunt foarte elaborate, fiind inca un mister daca insasi reteaua de telefonie a realizat modificarile, sau daca asa au venit pe comanda speciala de la Apple, acum soldatii pot care dupa ei un smartphone.

Din pacate, lipsa celor doua camere nu a venit cu un pret scazut. Fiecare model in parte costa cu 38$ mai mult decat editia standard. Alte retele din Singapore precum SingTel sau StarHub vor lansa de asemenea linii de telefoane aprobate de MINDEF (Ministry of Defence), insa nu au putut oferi o data la care acestea vor fi disponibile.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top