Top 10 cele mai asteptate smartphone-uri

MaximumPC au realizat o lista cu cele mai astepate smartphone-uri in acest an. Unele au fost confirmate deja, altele asteapta anuntul oficial, insa vor fi cu siguranta printre cele mai apreciate.

1) Samsung Galaxy S3
Samsung nu a oferit prea multe detalii despre smartphone-ul care va inlocui S2, dar zvonurile spun ca va fi dotat cu un chip de 32 nm, care ofera o performanta grafica imbunatatita cu 50% fata de Galaxy S2
. Nu se stie insa daca Samsung va prezenta Galaxy S3 la MWC sau mai tarziu in cursul anului.
2) iPhone 5
Zvonurile despre noul iPhone apar din surse tot mai sigure. Potrivit producatorilor chinezi ai smartphone-ului Apple, iPhone 5 este aproape gata de productie si ar putea sosi in aceasta vara. Potrivit traditiei Apple, telefonul va fi prezentat la scurt timp inainte de lansare.
3) HTC Edge
Cu un ecran de 4,7 inci si cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich preinstalat, HTC Edge pare sa fie unul dintre telefoanele favorite in 2012. Smartphone-ul este dotat si cu un procesor quad-core la 1,5 GHz si cu o camera de 8 MP, care poate realiza filmari la 1080p full HD.
4) Sony Ion
Primul telefon doar Sony fara Ericsson, Sony Ion pare ca are tot necesarul pentru succes: procesor dual-core Snapdragon la 1,5 GHz, camera de 12 MP cu senzor Exmor R si 16 GB de memorie interna.
5) BlackBerry London
Daca RIM vrea sa-si revina din perioada proasta in care se afla, BlackBerry London va fi nevoit sa impresioneze. Designul telefonul a adunat deja laude, dar sistemul de operare QNX este factorul decisiv care ar putea aduce un nou succes pentru RIM.
6) HTC Titan II
Cu o camera imbunatatita de 16 GB, HTC Titan II pare un succesor demn al primului telefon Titan. Smartphone-ul HTC va rula sistemul de operare Windows Phone 7.5 Mango si va fi dotat cu tehnologiile Dobly Mobile si SRS sound management, pentru o experienta multimedia imbunatatita.
7) Smartphone Intel
Intel a prezentat la CES primul “Smartphone Reference Design”, iar parteneriatul cu Motorola ar putea garanta un telefon cu specificatii hardware excelente si un succes pe piata mobila pentru producatorul de cipuri.
8) Nokia Lumia 900
Dupa ce a castigat la CES 2012 titlul de “Cel mai bun smartphone al anului”, succesul Nokia Lumia 900 este garanta. Telefonul va rula Windows Phone 7, iar ecranul AMOLED de 4,3 inci si designul reusit vor juca un rol important in succesului telefonului.
9) Smartphone Fujitsu
Fujitsu isi face intrarea in segmentul smartphone-urilor in acest an cu un dispozitiv dotat cu un chipset NVIDIA Tegra 3, care va rula Android. Smartphone-ul Fujitsu este asteptat cu interes si ar putea fi una dintre surprizele lui 2012.
10) Smartphone Panasonic
Dupa o absenta de aproape cinci ani de pe piata smartphone-urilor, Panasonic planuieste lansarea unui smartphone Android ultra-rezistent si cu un design atractiv. Cu un display OLED de 4,3 inci, smartphone-ul Panasonic este rezistent la apa si praf si este dotat cu tehnologia NFC.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top