VIATA LUI STEVE JOBS, POVESTITA PE FACEBOOK TIMELINE (Video)

Simon Lau , un dezvoltator freelancer pentru Web, iPhone si iPad a creat o pagina de Facebook dedicata regretatului cofondator al Apple, Steve Jobs. Gestul sau vine sa marcheze aniversarea zilei de nastere a geniului industriei IT&C (24 februarie)

Pagina de Timeline Facebook contine detalii despre viata lui Jobs, imagini si alte amanunte despre viata acestuia. Urmariti mai jos un clip video care prezinta pagina dedicate lui Steve Jobs.
Fondatorul Apple, Steve Jobs, a trecut in eternitate anul trecut, -pe 5 octombrie, la varsta de 56 de ani. Omul care a marcat fundamental industria IT&C a murit din cauza problemelor grave de sanatate. Suferea de cancer pancreatic.
“Apple a pierdut un vizionar si un creator de geniu, iar lumea a pierdut o fiinta incredibila”. In aceste cuvinte a descris noul manager al Apple Tim Cook, moartea legendarului Steve Jobs.
Jobs s-a nascut la San Francisco la 24 februarie 1955. In 1976 a infiintat compania Apple intr-un garaj, impreuna cu Steve Wozniak. Iar de atunci a revolutionat industria.


A lansat, de-a lungul anilor, o serie de produse ce au rescris standardele, de la calculatorul iMac, la iPod, tableta iPad sau telefonul iPhone. Inainte sa moara, se pregatea sa lanseze primul televizor Apple.
Pe fondul vanzarilor spectaculoase, Apple a ajuns cea mai importanta si profitabila companie de tehnologie din lume.
Steve Jobs a platit insa pretul necrutator al succesului. Prea putin atent la starea de sanatate, s-a concentrat pe munca si, atunci cand, in 2004, a fost diagnosticat cu cancer de pancreas, in loc sa se trateze, a continuat sa lucreze intr-un ritm infernal.
Abia in 2009, a suferit un transplant de ficat. Cu toate acestea, boala a recidivat. Aflat in concediu medical din ianuarie, Steve Jobs si-a anuntat demisia din postul de director general pe 24 august, cedand conducerea adjunctului sau Tim Cook.
De atunci, vestile despre starea sa de sanatate au fost tot mai ingrijoratoare. Jobs n-a mai putut lupta cu boala, iar in cele din urma a cedat.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top