Bulgarii şi-au făcut grupuri anti-ţigani pe Facebook



Grup anti-ţigani pe Facebook, în BulgariaUn  grup foarte popular pe Facebook şi care reuneşte aproape 20.000 de persoane se declară împotriva plătirii de taxe şi impozite pentru ţigani. Bulgarii sunt revoltaţi că ţiganii nu muncesc, nu plătesc nimic la stat, dar se plâng că sunt discriminaţi şi nu se poate face nimic împotriva lor.
Radicaliştii bulgari s-au organizat pe Facebook în mai multe grupuri împotriva ţiganilor, scrie Le Monde. “Mai degrabă castrăm ţiganii, decât câinii vagabonzi”, “Să folosim ţiganii drept combustibil nuclear”, “Să transformăm ţiganii în săpun” sunt grupuri care au adunat zeci de mii de persoane: “Nazişti, ultraşi, dar şi tineri cool, copii ai democraţiei, născuţi după 1989″.
În faţa criticilor şi drept urmare a blocării grupurilor lor, aceştia au creat “Să face cadou Statelor Unite 1 milion de ţigani”, spaţiu care reuneşte mai mult de 35.000 de fani şi care precizează că americanii pot folosi ţiganii pentru crush-testele maşinilor.
Un alt grup foarte popular pe Facebook şi care reuneşte aproape 20.000 de persoane se declară împotriva plătirii de taxe şi impozite pentru ţigani. Bulgarii sunt revoltaţi că ţiganii nu muncesc, nu plătesc nimic la stat, dar se plâng că sunt discriminaţi şi nu se poate face nimic împotriva lor.
În ciuda faptului că administratorii reţelei închis o sumedenie de grupuri, altele noi apar peste noapte. Se pare că există în jur de 200 de grupuri de acest fel, deschise de bulgari. Unele dintre ele propun deportarea ţiganilor în india, de unde au plecat cu secole în urmă. Nicolas Sarkozy este un exemplu, un erou, pentru expulzările de anul trecut.
sursa: realitatea.com

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top