Femeile prefera Facebook si Twitter, iar barbatii, Google+ si LinkedIn

Femeile prefera Facebook si Twitter, iar barbatii, Google+ si LinkedIn, conform unui studiu realizat de onlinemba.com.59% din utilizatorii Twitter si 57% din cei care au cont pe Facebook sunt de sex feminin.In schimb, barbatii prefera Google+ (82%) si LinkedIn (66%).Potrivit studiului, cele mai mari retele de socializare au, in total, peste un miliard de utilizatori, cea mai populara fiind Facebook (845 de milioane), care este urmata de LinkedIn, cu 150 de milioane, si de Twitter, cu 127 de milioane.
In privinta nivelului de educatie, LinkedIn are cei mai multi utilizatori cu studii superioare (37%), fiind urmata de Google+ (28%), Facebook (24%) si de Twitter (23%). In schimb, Twitter si Facebook au cei mai multi fani cu studii postliceale, cu 59%, respectiv 57%.Majoritatea utilizatorilor de retele sociale au intre 35 si 44 de ani, acest interval de varsta fiind valabil in proportie de 50% in cazul Google+, 49% in cazul LinkedIn si 46% in cazul Facebook. Tinerii se afla cel mai mult pe Twitter, 48% din fanii retelei avand sub 35 de ani.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top