Home IT NEWS MD IT World Hardware Software Game Sfaturi Utile Soft gratis Istoria IT Radu Lisita Featured Post Succesul Amazon Kindle depinde de tehnolgia Cloud

Amazon pare a fi gasit o reteta originala pentru a se asigura ca tableta cu care vine pe o piata supra-aglomerata va avea succes. A combinat o serie de parti ale business-ului sau cu infrastructura cloud de care dispune in acest moment.


In timpul prezentarii de ieri, Jeff Bezos, CEO-ul Amazon a pus accentul la un moment dat pe nevoia utilizatorilor de a-si sincroniza tableta (sau orice alt device) prin tehnologii fara fir.
“Sincronizarea ar trebui sa se faca in mod invizibil, Wireless si in background si chiar sa functioneze”, asa a introdus Bezos “Whispersync” pentru Kindle Fire, o tehnologie pe care se bazeaza deja Amazon pentru sincronizarea e-readerelor sale.
Si pentru ca Amazon are la dispune de o “biblioteca” extrem de vasta si care contine, filme, muzica, fotografii, carti si aplicatii diverse, sincronizarea de continut pentru Fire prin tehnologia cloud via Wifi, compania poate miza pe succesul Fire.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top