Windows XP a implinit 10 ani


In urma cu 10 ani, pe 25 octombrie 2001, Windows XP-ul ajungea pe rafturi si capta imediat atentia utilizatorilor de PC-uri din intreaga lume.
In cei 10 ani de existenta acesta a fost vindut in peste 450 de milioane de copii originale si probabil folosit in inca 450 de milioane de calculatoare fara licenta :) .
Cu toate astea Windows XP a fost sistemul de operare care a rezistat unei noi generatii de Windows (Vista) care nu s-a bucurat de un asa mare succes. Multi dintre noi inca il mai folosesc cu toate ca bazele acestui sistem de operare sunt foarte vechi.
Trecut prin 3 service pack-uri si multe alte update-uri de securitate si functionalitate, Windows-ul XP pentru finantele Microsoft a fost una din principalele surse de venit pana la sfarsitul lui 2010. Pe partea de suport, Microsoft a promis ca abia in 2014 va raspunde cu “nu stiu” la orice intrebare de XP.
La multi ani Windows XP !!!

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top