Nokia Lumia 800 si Nokia Lumia 710 – primele smartphone-uri pe platforma Windows

Telefoanele Nokia Lumia 800 şi Nokia Lumia 710 au fost dezvăluite la evenimentul Nokia World.
Reprezentanții Nokia au numit telefonul Nokia Lumia 800 “o frumusețe la exterior și o bestie în interior”. Acesta este bazat pe smartphone-ul Nokia N9.
Nokia Lumia 800 este dotat cu un sistem GPS audio, serviciu oferit gratuit utilizatorilor, ca de altfel și Nokia Music, va fi disponibil în trei variante de culoare si are integrate aplicații pentru social media, administrarea facilă a contactelor și Internet Explorer 9.

Ecranul este de 3,7 inci. Telefonul are un procesor de 1,4 GHz cu accelerare grafică și procesor grafic. Nokia Lumia 800 are cameră foto Carl Zeiss, redare video HD și memorie internă de 16GB. În plus, utilizatorii beneficiază de o memorie virtuală extinsă la 25GB prin serviciul Microsoft SkyDrive, pentru stocare de imagini și muzică.

Prețul de retail estimat de oficialii comapniei este de 420 euro, excluzind taxele.
Nokia Lumia 800  în perioada următoare va fi disponibil în Franța, Germania, Italia, Olanda, Spania și Marea Britanie. Până la sfârșitul  acestui  an va fi disponibil  în Hong Kong, India, Rusia, Singapore și Taiwan.
 Nokia 710, al doilea smartphone cu sistem Windows
nokia 710 lumia Nokia introduces the affordable Lumia 710 Windows Phone [available from November]
Nokia  Lumia 710 a fost proiectat pentru împătimiții de comunicarea prin social media. Telefonul este, ca și Nokia Lumia 800, dotat cu browser-ul Internet Explorer 9, are un procesor de 1,4 GHz, acclerare hardware și procesor grafic, ca și Nokia Lumia 800. Prețul de retail estimat va fi de aproximativ 270 euro.
Nokia  Lumia 710 va fi disponibil inițial în Hong Kong, India, Rusia, Singapore și Taiwan către sfârșitul acestui an.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top