Suedia va avea cea mai rapida conexiune la internet din lume – 120 Gbps

Pentru a realiza aceasta performanta, Cisco, vine cu doua routere CRS-3, iar Telia, aduce fibra optica. Cele doua companii lucreaza de mai bine de un an de zile la o infrastructura care isi propune sa intre in cartea recordurilor ca cea mai rapida conexiune la internet. Este vorba de o viteza de 120 Gbps pe o distanta de 300 Km intre localitatile Jonkoping si Stockholm.
Desinata, ulterior, scopului nobil de a servi 750.000 de persoane, in prima etapa conexiunea va deservi cel mai mare LAN party din lume, Dreamhack, la care vor participa nu mai putin de 20.000 de persoane.
Pentru a  face o idee despre performanta unei astfel de super conexiuni, reprezentantii companiilor care au luat parte la lucrare au mentionat ca daca totul va merge cum trebuie conexiunea va fi suficient de rapida pentru ca 750.000 de utilizatori sa faca streaming audio live simultan iar daca vor sa descarce un film vor fi necesare doar 0,47 secunde.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top