Zvon: iPad 3 va avea ecran 3D

http://www.ipodrepublic.com/images/ipad-3d.jpg

Despre urmatoarea generatie a tabletei PC de la Apple, iPad 3, exista deja foarte multe zvonuri si pareri: ar putea fi mai subtire decat generatia 2, ar putea avea un display cu o rezolutie incredibila etc. Ultimul zvon legat de cat de nemaipomenit va fi tableta celor de la Apple, da ca sigur ca gadgetul va avea un ecran 3D, scrie Business Insider.

Sursa care dezvaluie informatia are, potrivit publicatiei citate, “prieteni la Apple”, asa ca nu acordati prea multa credibilitate initiatorului informatiei.
Ce spune, totusi, sursa? “iPad 3 a fost numit de multe ori iPad 3D in prototipurile dezvoltate deja de Apple si ca si Nintendo 3DS, tableta nu va necesita ochelari pentru vizualizarea continutului 3D“. Potrivit aceleiasi surse, motivul pentru care Apple nu a lansat iPad 2 cu aceasta tehnolgie este ca “ar fi prea deveme”.
Drept pentru care Apple va propune consumatorilor sai tehnologia 3D atunci cand va considera ca lumea “este pregatita”. Chiar daca sursa nu prezinta prea multa incredere, este foarte posibil ca Apple chiar sa lanseze urmatorul iPad cu ecran 3D. Si nu trebuie surse pentru a afirma asa ceva, in conditiile in care compania a patentat recent o astfel de tehnologie.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top