Kingston DataTraveler Micro – una dintre cele mai mici unităţi Flash USB

DataTraveler Micro are un design de dimensiuni reduse, ceea ce îi permite să fie lăsat în dispozitive precum tablet PC-urile, notebook-uri subţiri, netbook-uri sau sisteme audio pentru maşini.
Greutatea redusă a unităţii USB, alături de design-ul compact, permit utilizatorilor să suplimenteze, cu uşurinţă, spaţiul de stocare pentru un dispozitiv, până la 16GB. Este simplu de utilizat şi poate fi conectat la orice dispozitiv cu un port USB. DataTraveler Micro se ataşează cu uşurinţă, fără blocarea altor porturi şi poate fi utilizat pentru stocarea, transferul şi schimbul de fotografii, clipuri video, muzică şi alte fişiere.

„Kingston DataTraveler Micro este o unitate USB versatilă, ideală pentru utilizarea cu diverse dispozitive, cum ar fi tablet PC-urile cu port USB sau notebook-urilorsubţiri. Datorită dimensiunilor sale reduse poate fi conectat şi lăsat în dispozitiv fără nici o problemă”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova.
Disponibil în variante de 8GB şi 16GB, DataTraveler Micro oferă o garanţie de cinci ani şi suport tehnic 24/7. DataTraveler Micro este disponibil doar în regiunea EMEA.
SPECIFICAŢII:
Capacităţi*: 8GB, 16GB
Conform: standardului USB 2.0
Compatibil cu versiunile anterioare: de USB 1.0
Dimensiuni: 25.6mm x 16.7mm x 8.4mm
Temperatura de operare: de la 0 ° C la 60 ° C
Temperatura de depozitare: de la -20 ° C la 85 ° C
Kingston DataTraveler Micro
Seria Capacitate şi caracteristici Preţ estimativ
DTMC/8GB DataTraveler Micro 8GB USB 2.0 10$
DTMC/16GB DataTraveler Micro 16GB USB 2.0 18$

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top