iPhone PRO – cel mai neobisnuit concept iPhone (Foto)

Este foarte interesant sa atragi o privire la cum isi inchipuie designerii in fanteziile sale urmatoarea generatie iPhone. Conceptul permite publicului de a lua cunostinta cu cele mai incredibile predictii despre viitorul smartphonurilor Apple. Ultimul concept eleborat de catre Choi Jinyoung poate fi numit cel mai neobisnuit si incredibil dintre toate modele care le-am vazut.
El a numit conceptul iPhone Pro. Functionalitatea isi justifica numele, deoarece noul iPhone pe linga dimensiunea ecranului de 4,5 inci are si o camera 3D cu obiectiv interschimbabil si posibilitatea de a fi conectat cu un proiector special.Pe linga proiector si camera foto, celelalte caracteristici ale conceptului am putea sa le vedem in nouă generaţie iPhone. Deja nu odata au aparut zvonuri precum ca Apple comanda display-uri de 4 inch, precum şi faptul că a 5 generatie de iPhone va avea o carcasa din aluminiu unibody.













0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top