Televizorul LG cit o foaie de carton prezentat la CES 2012

Noul televizor foloseste aceeasi tehnologie pe care o gasim in ecranele smartphone-urilor, pentru a produce o rezolutie mai mare decat orice exista in acest moment pe piata. Sistemul OLED (organic light-emitting diode) are o rata de refresh de o mie de ori mai rapida decat la modelele asemanatoare existente pe piata, ceea ce se traduce printr-o imagine cursiva, naturala.
Un alt aspect important este ca televizorul celor de la LG foloseste 4 culori pentru pixeli, nu 3 (rosu, verde si albastru), cum se intampla in cazul produselor obisnuite.

Cei de la LG spun, pe blog-ul lor, ca “OLED TV genereaza cele mai naturale culori dintre toate televizoarele existente, la un pret mult mai scazut decat in cazul modelelor fabricate prin metodele clasice”.
Televizorul cat o foaie de carton cantareste 7,5 kg, insa pretul nu se cunoaste deocamdata. Ce stim este ca Sony vindea cu 2400 euro televizoare OLED de 11 inch.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top