Samsung lanseaza cel mai subtire notebook de 15 inci (Foto)


Compania Samsung a anuntat la CES 2012, lansarea pe piata a celui mai compact si mai subtire notebook de 15 inci din lume, care are o grosime de doar 14,9 mm. Din aceeasi gama, Seria 9, mai face parte si notebook-ul de 13 inci care surprinde si el prin grosimea de doar 12,9 mm. Serie 9 de 15 inci cantareste doar 1,59 Kg, iar modelul de 13 inci, doar 1,16 Kg.

Pe langa designul aerodinamic si slim al noilor laptopuri, gama Samsung Notebook Serie 9 ofera si performanta. Notebook-urile sunt dotate cu procesoare Intel Core i5 si Intel Core i7, au memorie RAM de 4, respectiv 8GB si asigura un spatiu de stocare de pana la 256 GB (SSD). Potrivit producatorului, notebook-ul Serie 9 se inchide in 9,8 secunde, iar tehnologia Fast Start asigura deschiderea aparatului in doar 1,4 secunde.
Extrem de importanta este si bateria noului notebook de 15 inci de la Samsung care asigura o functionare de pana la zece ore . Nu in ultimul rind, notebook-ul Serie 9 de la Samsung beneficiaza si de un ecran HD+ Superbright, cu 180% mai luminos decat display-urile clasice (display anti-reflexie), care ofera o vizualizare excelenta si in lumina naturala. De asemenea, Samsung Notebook Serie 9 este dotat cu tastatura cu iluminare din spate ce poate fi ajustata pentru o vizibilitate buna in orice mediu de lucru.
Reprezentantii Samsung spun ca pentru a reusi sa combine performanta de varf si functionalitatea cu designul extrem de subtire si elegant al noii game de portabile, specialistii companiei au avut nevoie de 9.000 de ore pentru schite si machete si de 24.000 de ore de R&D, in total fiind nevoie de 33.000 de ore pentru finalizarea proiectului Serie 9. Samsung nu a comunicat si pretul la care vor fi disponibile notebook-urile Serie 9.







0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top