Windows 8 “Consumer Preview” (Foto)

Prima versiune publică de testare a Windows 8 este aproape finalizată şi ar trebui să fie gata de download către sfârsitul acestei luni.
Pină atunci insa, putem studia noua formă de prezentare a interfeţei Windows 8 în citeva capturi de ecran din build-ul 8220 – versiune preliminară a Windows 8 “Consumer Preview”.

Din imagine vedem ca butonul Start cu care ne-am obişnuit încă de pe vremea lui Windows 95 îşi încheie cariera de peste 15 ani cu Windows 7, fiind înlocuit cu ceva complet nou şi mult mai flexibil sub forma unei colecţii de pictograme transparente, din care putem accesa funcţiile Search, Share, Ecranul de start, Dispozitive şi meniul Settings.
În afară de schimbări aduse modului de grupare a aplicaţiilor în interfaţa Metro, colecţia de imagini ne arată şi câteva detalii importante referitoare la Internet Explorer 10, cum ar fi noua politică de instalare automată a pachetelor de actualizare. Sistemul va promite să crească nivelul de siguranţă prin instalarea mai rapidă a remediilor de securitate şi versiuni actualizate de Internet Explorer, evitând astfel situaţii nedorite în care un număr mare de utilizatori continuă să folosească versiuni învechite de Internet Explorer, extrem de vulnerabile în faţa atacurilor cu malware.


1 coment.:

Blogger spunea...

I've been using Kaspersky Antivirus for a couple of years now, I would recommend this product to all you.

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top