Apple pregateste lansarea noului iPhone

Apple pregateste lansarea, in a doua parte a anului, a unui nou smartphone iPhone, cu un ecran mai mare si tehnologie 4G LTE radio, relateaza DigiTimes, citat de BGR. Noul telefon ar putea fi iPhone 5, insa nu este exclus ca Apple sa il boteze, ca pe noua tableta – “new iPhone”Zvonurile privind posibila lansare a telefonului circula de multa vreme. iPhone 4S s-a dovedit, de altfel, telefonul intermediar pana la lansarea noii generatii, asa cum a fost iPhone 3GS la vremea lui.

Despre noul smartphone, informatiile sunt inca destul de putine. Se estimeaza ca va avea un ecran mai mare, asta cu siguranta, de cel putin 4 inch, un nou procesor, mai puternic, de 1.4 Ghz, o memorie de 1 GB si va prezenta tehnologia 4G LTE, prezenta si pe noul iPad.Potrivit BGR, noul telefon, fie el iPhone 5 sau “new iPhone”, ar putea avea o carcasa din aluminiu si o antena complet redesenata. Va veni cu o camera de 8-12 MP capabila sa inregistreze in 1080p HD, posibil cu capacitati 3D, si noul iOS 5.1.In plus, noul iPhone ar urma sa se incarce wireless.Telefonul va fi disponibil in doua versiuni, alb si negru, de 16 respectiv 32 GB.iPhone 5 isi va face debutul in toamna acestui an, in septembrie sau octombrie.Potrivit informatiilor prezentate de cunoscutul portal din Japonia, Apple va modifica, astfel, graficul de lansari pentru smartphone-urile sale. Daca primele iPhone-uri au fost lansate in iunie sau iulie, iPhone 4 S si-a facut debutul in luna octombrie 2011.Noul iPhone 5 urmeaza, astfel, sa fie lansat la un an distanta de la lansarea modelului precedent.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top