Cîte din mesajele de pe Facebook sunt, de fapt, vazute

Multi utilizatori Facebook reclama densitatea mare de statusuri raspandite pe reteaua de socializare. Totusi, algoritmul Facebook trece prin mai multe filtre aceste statusuri, astfel incat la utilizator sa ajunga doar cele care l-ar putea interesa.
Asadar, prin cate filtre trec statusurile de pe reteaua de socializare? Cate din postarile raspandite ajung sa fie, cu adevarat, vazute? Reprezentantii Facebook au raspuns, in cadrul unei conferinte de la New York, acestor intrebari, noteaza Huffington Post.Sortarea postarilor de pe Facebook ar putea avea consecinte profunde pentru brandurile care doresc ca mesajul lor sa fie vazut de internauti, precum si pentru utilizatorii Facebook care vor sa raspandeasca informatii despre logodna lor ori ce au mancat la cina.In medie, 16% din prietenii de pe reteaua de socializare vor vedea mesajul impartasit, spun reprezentantii companiei de social media. Acest numar variaza in functie de mai multi factori, cum ar fi frecventa cu care utilizatorul revine pe Facebook. Totodata, daca un utilizator are un numar mic de prieteni, ponderea mesajelor care vor fi, cu adevarat, vazute creste.Pentru companii, Facebook a creat Generator Reach, o aplicatie care permite o plasare mai buna in feed-urile utilizatorilor, astfel incat ponderea de mesaje cu adevarat vazute sa creasca de la 16% pana la 75%.Facebook mai pune la dispozitie niste instrumente, astfel incat utilizatorul sa controleze mai bine modul in care postarile sale vor fi raspandite. Cu Later Bro, iti poti programa postarea, astfel incat aceasta sa apara peste zece minute, peste o zi sau chiar zilnic, la aceeasi ora.Pe de alta parte, daca internautul vrea sa afle ce statusuri au si ceilalti utilizatori Facebook, exista aplicatia Open Book. Creata de trei specialisti din San Francisco, care au avut un mesaj serios de confidentialitate in minte, cu ajutorul aplicatiei se pot vizualiza doar statusurile celor care au setat “Everyone” la vizibilitatea postarii.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top