Noul produs lansat de compania lui Bill Gates

Compania Corbis, controlată de cofondatorul Microsoft Bill Gates, care oferă fotografii şi secvenţe video pentru advertiseri, a lansat miercuri serviciul de distribuţie de muzică online GreenLight Music, cu melodii şi albume de la cei mai mari publisheri, transmite Reuters.GreenLight oferă peste un milion de piese din portofoliile Warner Music, EMI Music Publishing, Universal Music şi Sony ATV.
Corbis a fost înfiinţată de Bill Gates în 1989, fiind construită în jurul drepturilor de distribuţie digitală asupra unor opere precum “Mona Lisa” şi “Mama artistului”. Brandul GreenLight a fost creat în 2008.Lansat miercuri, serviciul GreenLight Music permite clienţilor să obţină licenţe asupra melodiilor pentru utilizarea pe site-uri, în publicitate şi alte destinaţii profesionale.Utilizatorii licitează asupra drepturilor de folosire a meldoiilor, iar casele de discuri negociază preţul final.Bill Gates este cel mai bogat miliardar din industria IT, cu o avere estimată la 61,3 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg Billionaire’s Index.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top