Polițiștii vor utiliza tabletele pentru a înregistra amenzile pentru șoferi

Începând din luna martie 2013 șoferii din Moldova nu ar trebui să fie surprinși dacă vor vedea reprezentanții Poliției Rutiere care le aplică amenzi utilizând tablete. Șeful Direcției Poliția Rutieră, Sergiu Diaconu, a declarat într-un interviu pentru UNIMEDIA că începând de anul viitor agenții de circulație nu vor mai scoate plăcuțele de înmatriculare.
 

„Unul din obiectivele de bază include acordarea serviciilor de calitate cetățenilor. Acest lucru ar presupune și reevaluarea personalului. De anul viitor să nu vă mirați dacă nu veți vedea agenți de circulație care scot plăcuțele de înmatriculare. Aceștia se vor apropia cu o tabletă, vor face două – trei fotografii, iar programul special le introduce automat în sistem.
Apropo, mai curând de luna martie o astfel de procedură va fi vizibilă la noi pe străzi”, a spus sursa în cadrul interviului.
La fel, în cadrul intervenției sale, Diaconu a menționat că atunci când participă în cadrul patrulelor împreună cu agenții de circulație, fiecare al doilea participant la trafic încearcă „să se înțeleagă cu polițiștii”. „Asta denotă că în Moldova corupția este un fenomen natural”, a declarat Diaconu.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top