iOS 8 se apropie cu pasi repezi de iPhone-urile si de iPad-urile utilizatorilor, insa dupa ce faci upgrade-ul e greu, daca nu imposibil, sa dai inapoi si sa treci la o versiune mai veche.
Sistemul de operare a venit cu cateva imbunatatiri, cu o mai buna comunicare intre iPhone-uri, iPad-uri si Mac-uri si cu cateva aplicatii care sa te faca mai productiv.
Inainte sa descarci noul iOS 8, trebuie sa iei in calcul unele aspecte. Intai de toate, s-ar putea sa ai probleme cu cateva aplicatii. Dezvoltatorii au putut sa testeze de ceva vreme noul sistem de operare, insa nu chiar toate aplicatiile au fost updatate in timp util, asa ca s-ar putea sa fie nevoie sa astepti cateva saptamani bune pana sa le poti folosi, scrie zdnet.com.

Apoi, cei care descarca la inceput sistemul de operare, s-ar putea sa se loveasca de erori. In cazul oricarui sistem de operare proaspat lansat la apa, mai dureaza putin pana lucrurile merg ceas.

Daca ti-ai facut jailbreak la telefon, un upgrade la iOS 8 ti-ar strica planurile. Iar pana va aparea noul jailbreak va mai dura saptamani, chiar luni de zile, depinde de cat de sigur a fost facut noul sistem de operare de la Apple.

Daca ai un iPhone 4s, s-ar putea ca noul iOS 8 sa iti mearga mai incet, si fara artificiile de care se bucura generatia mai noua de telefoane, care vin cu dotari superioare. Cei care au iPhone-uri mai vechi pot simti ca acestea se misca greu in special atunci cand spatiul lor de stocare este scazut sau cand ruleaza mai multe aplicatii in acelasi timp.