AVerMedia a anunţat deschiderea unui canal Youtube dedicat gamerilor

Pe Gamer Zone jucători de pe tot globul vor putea vedea înregistrări de jocuri realizate cu soluţiile de captură AVerMedia precum DarkCrystal HD Capture Pro.
Cu ajutorul YouTube, AVerMEdia creeaza un cadru special pentru cei interesaţi de înregistrarea şi partajarea gameplay-ului.
După introducerea AVerTV CaptureHD, o soluţie de captură HD accesibilă cu intrare HDMI şi recepţie TV hibridă, compania a introdus versiunea cu suport 3D: AVer3D CaptureHD. Pentru a sublinia mai mult implicarea în lumea gamerilor, AVerMedia a lansat o placă de captură HD cu intrare HDMI special proiectată pentru înregistrarea gameplay-ului de pe console.
Astfel, DarkCrystal HD Capture Pro a devenit cea mai accesibila soluţie de captură HDMI 1080i de pe piaţă. Dedicarea faţa de gameri nu se opreşte însă aici, AVerMedia anunţând deja dezvoltarea unei soluţii de tip stand alone: Game Capture HD.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top