StarNet te provoacă la concurs pe Facebook




Începînd din 16 septembrie, fanii StarNet au ocazia să participe la un concurs organizat pe Facebook, în cadrul căruia pot câştiga unul din cele două certificate valorice de 2011 lei puse în joc. La concurs poate participa orice utilizator de facebook ce face parte sau se va alătura grupului de prieteni ai StarNet şi va publica secvenţe video sau fotografii încadrate în tematica “Aprinde o stea”.
Lucrarea care va aduna cele mai multe aprecieri pozitive (like-uri) va fi premiată cu un certificat valoric de 2011 lei. De asemenea, un juriu desemnat va selecta o fotografie sau un clip, pentru care va oferi al doilea certificat valoric de 2011 lei.  Concursul finalizează pe 10 octombrie.
StarNet îşi propune să continue iniţiativele de promovare şi interacţionare cu clienţii pe reţelele sociale, pentru a păstra o legătură strînsă şi interactivă cu toate persoanele interesate de ofertele StarNet.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top