Ce noutăți mai anunță Mark Zuckerberg


Deși unii utilizatori nu au fost prea încântați de modificările aduse rețelei de socializare în ultimele zile, Mark Zuckerberg a anunțat că următoarele săptămâni înseamnă revoluționarea modului în care arată şi funcţionează Facebook.
Poate cea mai vizibilă schimbare va fi transformarea paginii în care utilizatorii pot vedea tot ce au postat prietenii lor sub forma unei liste, așa numitul ”Wall”, în ”Timeline”, o pagină interactivă, aranjată cronologic.
Rețeaua de socializare va avea servicii de muzicii, precum Spotify, Rdio și MOG, potrivit Financial Times. Va putea fi creată o istorie a pieselor ascultate în funcție de gen și de frecvența ascultării.
De asemenea, vor fi introduse în următoarele săptămâni și aplicațiile Open Graph. Butonul de ”Like” va suporta și el modificări. Noile butoane vor fi Read (Citește), Eat (Mănâncă), Listen (Ascultă) și Review (Critică)
 O altă aplicație Open Graph va putea fi folosită pentru a citi ştirile de pe site-uri, de a le împărţi cu prietenii, ceea ce înseamnă că ziarele vor avea aplicații pe Facebook, așa cum au și pe tabletele electronice.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top