Un ceas de mînă cu telefon mobil incorporat la un deţinut în penitenciarul nr.13


Pe 21 septembrie, colaboratorii Penitenciarului nr.13 Chişinău au ridicat de la un deţinut un ceas de mînă cu telefon mobil incorporat. La prima vedere acesta nu prezintă niciun semn că ar servi drept o metodă de comunicare, acesta avînd doar carcasa iluzorie de ceas, însă mecanismul căruia fiind destinat telefoniei mobile.
Ceasul-telefon a fost depistat la un deţinut aflat în custodia penitenciarului dat, care nu se sfia să-l poarte liber pe mînă.
La acelaşi penitenciar, în coletul alimentar destinat unui deţinut învinuit în baza art.165 al.2 Cod Penal, au fost depistate şi ridicate două telefoane mobile care erau camuflate într-un pachet de zahăr.
La 20 septembrie curent, la punctul de trecere şi control al penitenciarului din Chişinău, în timpul verificării unui DVD transmis de un locuitor al raionului Dubăsari pentru un deţinut, a fost depistat şi ridicat un telefon mobil.
 Pe cazurile date au fost informaţi colaboratorii de poliţie ai Comisariatului de Poliţie al sectorului Centru al capitalei, pentru efectuarea acţiunilor de anchetă preliminară.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top