BlackBerry London – primul smartphone cu sistem de operare BBX

Desi RIM nu a anuntat cind va fi lansat pe piaţă smartphone-ul bazat pe noul sistem de operare BBX, zvonurile şi discuţiile au facut-o deja pentru ei: sistemul de operare este aşteptat în prima jumătate a anului 2012. Pina nu demult nu s-a auzit nimic despre un dispozitiv care ar lucra cu BBX, dar se pare că cele mai recente ”scurgeri de informatie” dezvăluie faţa lui:

BlackBerry London este mai subtire decat un iPhone 4S, pare sa aiba un ecran de 4/4.3 inch, va avea un procesor dual-core de 1.5 GHz, camera de 8 megapixeli, 1 GB RAM si va rula sistemul de operare BBX. Dispozitivul ar trebui sa fie la fel de mare precum un Galaxy S II si din imagine pare sa fie interesant.
Premiera BlackBerry Londra va avea loc pină în iunie 2012. Aceasta data de lansare tirzie poate fi privita ca inca un factor care indică existenta sistemului de operare  BBX. Este puţin probabil ca RIM sa fi planificat un astfel de ciclu de dezvoltare de lunga durata pentru un dispozitiv cu prea cunoscutul BalckBerry OS.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top