Protestele impotriva SOPA dau rezultate


Unii din suporterii SOPA au inceput sa isi retraga sprijinul pentru aceasta lege dupa ce pe internet au inceput sa apara o sumedenie de petitii.
Site-uri precum Google, Facebook, Twitter, Flickr, WordPress, dar si nenumarate alte pagini populare au protestat ieri impotriva legii care ar permite practic o cenzurare a continutului distribuit pe internet si sanctionarea site-urilor care sunt banuite de incalcarea drepturilor de autor.

Politicienii americani care sustineau proiectul de lege au inceput sa dea inapoi cand si-au dat seama ca ar putea pierde din fani. Pana acum Ben Quayle si Lee Terry au luat aceasta decizie, in timp ce parlamentarul Justin Amash s-a alaturat miscarii anti SOPA si PIPA, facind acest lucrupublic pe pagina sa de Facebook.
Proiectul legislativ este puternic sustinut de industria muzicala si cinematografica din SUA, in dorinta de a interzice distribuirea de materiale piratate.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top