Cel mai rapid netbook din lume. Pornește în doar 2 secunde

Compania Asus a lansat seria de netbook-uri Eee PC 1025 Flare echipate cu procesoare Intel Atom Cedar Trail şi capabile să iasă din modul de așteptare în numai două secunde.
Eee PC 1025 Flare este optimizat energetic prin ASUS Super Hybrid Engine II, cu tehnologie Instant On, care permite ieșirea din modul de așteptare în numai 2 secunde și până la 21 de zile de regim standby.
Seria Eee PC 1025 Flare este echipată cu cele mai noi procesoare dual-core Intel Atom Cedar Trail tactate la 1.86GHz, suportând până la 2GB de memorie DDR3 și hard disk-uri de până la 500GB.
Utilizatorii primesc și 3GB spațiu de stocare în ASUS WebStorage. Cele mai recente procesoare Intel Atom oferă performanțe grafice de patru ori mai mari comparativ cu generațiile anterioare și suport complet pentru filme la calitate Blu-ray. Tehnologia Super Hybrid Engine II administrează eficient energia bateriei și oferă o autonomie de până 12 ore pentru o singură încărcare.
Seria Eee PC 1025 Flare rulează filme Full HD 1080p. Modulele integrate Wi-Fi 802.11b/g/n și Bluetooth 3.0 păstrează utilizatorii conectați în timp ce USB 3.0 furnizează viteze de transfer a datelor de 10 ori mai mari decât USB 2.0. Cu ajutorul suportului DLNA, utilizatorii pot transmite muzică, fotografii și filme direct către echipamentele compatibile de acasă precum televizoarele de ultimă generație.Wi-Fi Direct permite utilizatorilor să transfere wireless fișiere între Eee PC 1025 Flare și alte dispozitive fără a se conecta la o rețea. Această facilitate este foarte convenabilă pentru partajarea rapidă a fișierelor.USB Charge oferă utilizatorilor posibilitatea de a încărca echipamentele electronice precum telefoane și tablete, prin intermediul portului USB, chiar și atunci când netbook-ul este oprit.
Funcția Smart Camera dispune de un zoom 4x care permite utilizatorilor să focalizeze rapid imaginile în funcție de distanța la care se află de cameră. Un capac glisant acoperă camera web pentru mai multă intimitate.

2 coment.:

Anonim spunea...

Prietene ..sterge la draqu playerul radio din site ... gindestete putin cu capul ..stau la pc si iti citesc blog-ul ascult in pc muzica preferata ..si de aici incepe cosmarul ... incepe a urla nustiu de unde o muzica straina ... daca iti respecti vizitatorii ... NU LE BAGA PE GIT MUZICA SI RADIO PE CARE TU IL ASCULT ... LA URMA URMEI AM INTRAT SATI CITESC ARTICOLELE DAR NU SA ASCULT RADIO ;) PEACE ;)

Chirtoaca Andrian spunea...

ok, fie cum spui tu ;) nu îţi sunt prieten ;)

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top