FACEBOOK A LANSAT UN NOU TUTORIAL VIDEO PENTRU TIMELINE

Facebook a lansat un nou ghid prin care incearca sa isi ajute utilizatorii sa treaca la noua interfata Timeline. Aceasta urmeaza sa devina obligatorie pentru toti clientii. Clipul prezinta, totodata, modalitatea prin care puteti afla noutati despre prietenii dvs. cu ajutorul functiei subscribe.Pentru a activa Timeline, intrati pe www.facebook.com/timeline. Mai multe amanunte despre Timeline aflati de aici.




Pana acum, Timeline-ul a fost optional. Urmeaza ca toti utilizatorii sa primeasca, in curand, un ‘update’ afisat pe pagina fiecaruia, prin care trebuie sa isi activeze Timeline. Pentru a-si realiza noul profil, clientii vor avea la dispozitie sapte zile pentru a stabili continutul.Urmariti mai jos un ghid detaliat.
“Anul trecut am introdus Timeline, un nou tip de profil care te lasa sa selectezi acele fotografii, postari si evenimente din viata ta care te ajuta sa-ti spui povestea. In urmatoarele saptamani, toata lumea va avea ‘timeline’. Cand activezi ‘timeline’, vei avea la dispozitie sapte zile pentru  a selecta informatiile pe care le vrei afisate. Asta le da ocazia utilizatorilor sa scoata in fata sau sa ascunda anumite informatii, inainte ca toata lumea sa le poata vedea”, se arata intr-un comunicat postat pe blog-ul oficial al Facebook.Aplicatia Timeline a impartit comunitatea Facebook in doua. Unii au salutat-o, insistand pe faptul ca vor putea afisa mai multe lucruri interesante si vor seta mai usor nivelul de confidentialitate, altii au criticat-o pentru ca se incarca greu si prezinta tot istoricul postarilor. Practic, odata cu Timeline, oricine va putea vedea foarte simplu activitatea prietenilor din momentul in care au intrat in retea.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top