ESET lansează ESET File Security pentru Microsoft Windows Server


ESET anunță lansarea ESET File Security pentru Microsoft Windows Server, conceput să securizeze rețelele business și datele tranzitate prin acestea la cel mai înalt nivel. Funționalitatea nou adăugată eShell, cu interfață de control prin linie de comandă, îmbunătățește și mai mult managementul soluțiilor de securitate ESET în mediile complexe de rețea.
“Securizarea infrastructurii IT reprezintă cheia succesului pentru orice business. ESET se concentrează întotdeauna să ofere utilizatorilor business protecția proactivă avansată de care au nevoie, iar noul ESET File Security pentru Microsoft Windows Server reprezintă un pas important în această direcție,” spune Ignacio Sbampato, Director de Vanzări și Marketing la ESET.
Motorul de scanare ESET NOD32 Antivirus, aflat la baza nucleului soluție, este conceput pentru a fi rapid, precis și pentru a avea un impact extrem de redus asupra resurselor de sistem. ESET File Security protejează infrastructura IT critică din segmentul business în fața conținutului malware care caută să compromită datele proprietare sau să  blocheze operațiunile.
Caracteristicile cheie și beneficiile oferite de ESET File Security
  • Optimizări pentru server - motor de scanare adaptat pentru o integrare perfectă și pentru o operare fluentă în mediile serverelor Windows.
  • Arbore de setări avansat - reconceput pentru o navigare și mai intuitivă.
  • Excluderi automate - se detectează și se exclud automat fișierele server critice, pentru o operare fluentă.
  • eShell - management avansat utilizând interfața de control prin linie de comandă ce oferă funcționalități complete.
 Pentru mai multe informații despre ESET File Security pentru Microsoft Windows Serve vizitați:http://www.eset.ro/antivirus/eset-file-security-pentru-windows-server.php

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top