Motorola Droid RAZR – cel mai subtire smartphone 4G din lume

 
 Companie achiziţionată de Google anul acesta cu 12,5 miliarde de dolari – Motorola Mobility, a lansat Droid RAZR, cel mai subţire smartphone 4G din lume.



Un smartphone imposibil de subţire, avind o grosime de doar 7,1 mm, în timp ce Galaxy S II care se lăuda cu acest titlu pină în prezent are 8,49 de mm.
Telefonul are un procesor de 1,2 GHz, cameră foto de 8 megapixeli care filmează HD la 1080p, 1GB RAM şi un ecran de 4,3 inch Super AMOLED. Sistemul de operare este Android Gingerbread. La capitolul conexiuni Droid RAZR  dispune de 3G și LTE, Wi-Fi b/g/n, DLNA, Wi-Fi hotspot, microUSB.
 ”Am vrut să creăm cel mai deştept telefon de pe planetă, iar rezultatul este Droid RAZR, care este mai subţire, mai deştept şi mai performant decât orice telefon din lumea asta”, a declarat Sanjay Jha, CEO al Motorola Mobility.
Telefonul poate fi precomandat începind din 27 octombrie şi va fi disponibil la începutul lunii viitoare. Preţul unui Droid RAZR este de 300 de dolari cu un contract pe doi ani la operatorul Verizon.

0 coment.:

Trimiteți un comentariu

Nu folosiţi cuvinte necenzurate

Statistici

Web-Links.ro Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Quality Web Hosting Hostgator.ro Blog din Moldova FREE Social Promotion

Share

 
back to top